четвъртък, 28 юни 2007 г.

Come To Papa

....или преведено на мой си език "Ела при батко".
Имам огромното удоволствие да ви представя една източна марка автомобил на братята от Япония, а именно Мазда 323. Както може би вече сте се досетили, тя е притежание на батко ви Мартин. В този момент искам да благодаря на спонсорите на това събитие, без които то не би било възможно - майка ми и баща ми, а също така и цялото ми семейство, което ме подкрепя през цялото време.


Стига толкова официалности. Количката си е направо върха. Сама върви, вътрешният дизайн е много приятен, има си музика, харчи прилично. Всичко е на 6.

Преди няколко месеца рових из компютъра и попаднах на едно есе, което бях писал за Браян мисля. Темата беше "My Dearest Object". В него съм писал, че този предмет е шофьорската (този път успях да издиря къде се намира 'ь') ми книжка, ето и част от заключението:

I guess that the next dearest object in my life would be my own car keys .

Та ето, че това вече е факт. Имам си ключ за моя автомобил. Край на зависимостта от градския транспорт. Начало на гъзарията :)
Вратите са отворени за всеки, който иска да повръткаме с маздата.



















































2 коментара:

Анонимен каза...

честито, марто. да е жива здрава, да ти се множи carpark-а и да преминеш много много много хиляди безаварийни километри. хайде шофе, очаквам да ме повозиш :)

Unknown каза...

Да ти е честита. Мазда пауър форева!