вторник, 3 юли 2007 г.

Първият работен ден в З е е б у р г е р

Не, това не е бутка за бързо хранене, няма нищо общо с хамбургери и кренвирши. Фирмата разработва софтуер.
Та първият ми работен ден там беше всъщност вчера. Беше доста интересно и вълнуващо. Соня (тя е в отдел Human Resource) ме разведе из цялата фирма, за да ме запознае с останалите колеги. Всички се усмихваха и бяха може би почти толкова развълнувани, колкото мен... хъхъхъ :) Дано поне те да са ми запомнили името, защото аз никой не запомних. Един 'чичка' от втория етаж се оказа, че се е ровичкал в блога ми. Посрещна ме с думите: "Ти ли си Мартин, който е писал в блога си за З е е б у р г е р ?"
Бях като гръмнат в този момент. Вярно, че фирмите правят някакви проучвания преди да намемат нов служител, ама чак пък толкова ....:) За съжаление имаше толкова много хора в този ден, че не успях да му запомня името, но му пращам поздрави, ако чете в този момент :)
След 'Голямото Здрависване' излушах две презентации. Едната - информационна(с какво точно се занимава фирмата). Другата - образователна. И общо взето това беше за деня.

Екипът:
В отбор съм с Димитър, Спас и Васко, който ни е тийм лийдър

Няколко думи и за сградата:
бизнес сграда, два от етажите са изцяло наши (т.е. на З е е б у р г е р). Във всяка стая има по някокло климатика. Ако човек стои 30мин с пуснат климатик, може да си помисли, че не е лято ..... по - скоро някой от по-хладните сезони.


За сега толкова. След известно време - повече.

Няма коментари: