вторник, 20 март 2007 г.

За малките неща в живота

Може би сте се чудели (а може и да не сте) защо точно malcho. Такова голямо момче, пък malcho та malcho. Историята не е от дългите...
Всичко започна, когато компютърните клубове бяха на мода в Стара Загора и трябваше да си измисля прякор. Естествено трябваше да е оригинален,но в същото време да служи за прикритие. Нали за това са прякорите... иначе щеше да пише " веведете име".
"Мартин" , "Марто", "Марто-пича" или въобще всички компбинации с тези букви бяха отдавна заети, поради широкото разпространение на това хубаво име :)
Един ден гледах някакво предаване по телевизията с някакъв индивид, който беше около 2 метра висок и изключително слаб и познайте как му викаха приятелите за по-кратко - малчо! Помислих си, че с този прякор ще съм най-добрия (на Warcraft), всички ще очакват някакво некадърно келешче да играе срещу тях, а в същия момент да се окаже, че същия този малчо има огромна непобедима армия... яко,а :)
Като прибавим към това и че съм най-малкото "дете" в нашето семейство, реших, че това най-подходящият прякор. Та от тогава броди "малкото човече" с големите мечти из интернет пространството под прозвището malcho. (пък и http://martin.blogspot.com/ беше заето вече от някакъв си швед)

Няма коментари: