вторник, 20 март 2007 г.

Началото.....

Ето, че и аз станах blog-ър... крайно време беше. Винаги съм си мислел, че няма много смисъл от тези блогове. Някакъв си там си пише разни работи за себе си.... пфу, голяма работа... Това беше до днес, докато не се зачетох в блога на един колега и някакси ми дойде просветлението. На няколко места все едно някой разказваше собствения ми живот.... или гледам кино със участието на моя милост в главната роля (не, не беше блога на брат ми) .... и се замислих откога не съм писал. Имам предвид нещо смислено, а не задачи или протоколи по електротехника. Последно съчинявах някакви историйки през лятото, когато бях от другата страна на океана. Даже хората ми ги харесваха, което не се бе случвало от 6-ти клас насам.

Та това е то.... Добре дошли в моя блог :)

5 коментара:

Васко каза...

Да ти е честито новото блогче :).
Имаш ли RSS feed на блога?

васко каза...

Марти, а защо не си прехвърлиш блога в нашия домейн there4you.org ? Там е по-добре от блогспота. Владо или Павката могат да ти пуснат акаунт.

Васко каза...

ааа намерих RSS-а вече :) :) :) .

Мартин каза...

това RSS feed за какво ми е

Васко каза...

С него ми праща уведомление в RSS client-a (в случая Оpera browser), че има нова публикация в сайта ти. Много по-удобно е от това да проверяваш сайта постоянно.